tirsdag 5. januar 2016

Julegave 2015 del 3

Denne siste "kreasjonen" ble laga til tanta og onkelen min i Sogndal. Ble inspirert av ei lita treboks jeg hadde liggende. Fant et flott mønsterark, og litt jeg kunne ha inni boksa/settekassa. Når den var ferdig, lagde jeg en oppbygd "bok" av bazzil som jeg igjen dekorerte med samme mønsterark som i boksen. Samt noe pynt. Syns den ble ganske fin. Desverre kommer det ikke så veldig bra frem på bilda, da jeg glemte å ta noe særlig bilder før jeg sendte den i posten. Men tror dere skjønner tegninga.
Fremside pynta med enkel hampetråd med barkstjerne, noen små hjerter og engel. God jul er fra scrapomania sin adventskalender :-) 

Innsida. Her kan en se boksa jeg har dekorert. Det er en liten treboks jeg kjøpte med trekant oppi fra scrapomania. Syns det ble ganske dekorativt. Men som sagt kommer det ikke så godt frem på bilde. 

Her kan du se at den er litt oppbygd. Brukt bazzil til dette. Kjekk variant å lage. 


Julegave 2015 del 2

Her kommer et nytt innlegg med bilder av noen av julegavene jeg laga.

Her har jeg samla flere julegave i et innlegg. De er laga etter samme prinsipp som i forrige innlegg, bare at disse er forma som hjerte. De er og enkle, og kan brukes som pynt i vindu, på et juletre, på en vegg eller lignende. Det var et par flotte tanter, en onkel og et par venninne som fikk disse.











Slik ble hjerta vertfall. 
Kjekke å lage, og forhåpentligvis kjekke å få:-)

mandag 4. januar 2016

Julegave 2015 del 1

Vi har starta et nytt år, og vil endelig vise dere litt av det jeg har gitt bort til jul. Syns egentlig det er skummelt, da det var første gang jeg gav bort slike hjemmelaga julegaver.

Den første jeg vil vise frem ble laget til mine besteforeldre. Alltid vanskelig å gi bort julegave til noen som har det meste. Fikk ideen av min gode venninne Margrethe.

Det er 3 stjerner som er bygd opp med tykk kartong og mønsterark fra Scrapomania . Mellom er to lag med 3d puter slik at de skal bli litt tykke. Pynta kanten med bånd. Så brukte jeg bazzil sølv til "trekkspillet" og utklippsbilder jeg har har hatt liggende. Sølvlenke kjøpt på vivo. Stjerneformen er tegna på frihandel ut fra en pitteliten stjernedies






En liten engel på enden :-) 
Og her ser man litt hvor tykk den er. 




Det var første julegave, det vil komme flere poster:-)

Nyttårsforsett

Litt mer personlig innlegg , uten å inneholde m scrapping. Jeg sa til meg selv at dette skulle være en blogg bare til scrapping,  Men litt for egen del fordi alt som er skrevet ned er så mye mer forpliktende og større sjanse for at ting blir gjort. Derfor blir det dette innlegget her. Blir aldri linka til på noen sider, kun til de som vil finne på å lese det.

De fleste tenker nok på det å sette seg noen mål. Spesielt når en går inn i et nytt år. Jeg er også slik. Mine mål for 2016 er:

  • Prioritere meg selv mer i hverdagen (scrappe, gå tur, egenpleie, osv)  
  • Leke mer sammen med Tiril (selv om jeg er sliten etter jobb, så har jeg faktisk både lyst og ork til å prioritere henne) 
  • Rydde litt hver dag istedenfor å ta skippertak en gang i blant 
  • Bevege meg mer enn i 2015 (skal ikke mye til gitt) 
  • Ha "date" med min kjære vertfall en gang i md
  • Prioritere de vennene som er verdt å prioritere 
  • Være mer sosial (både invitere og dra på besøk) 
  • Familien min er det viktigste! 
  • Dra på flere turer med telt og stormkjøkken 
Det var lista. Ikke nødvendigvis den beste lista, men det er vertfall målet. Så får vi se hvordan det går. Noen punkt er viktigere enn andre, men jeg tror at dette til sammen vil gjøre meg mer glad,og mer i stand til å ta vare på familien min. 

søndag 3. januar 2016

Frost boks

Prinsessa mi ble 6 år den 1. Januar, og måtte selvfølgelig få kort. Starta med å kjøpe frostark hos scrapomania, og tenkte å lage et kort ut fra det. Men uansett hvordan jeg prøvde, så fikk jeg ikke til å lage det slik jeg ville. Så da ble det ei boks istedet, og da gikk det mye bedre. Har brukt blå bazzil og frostark til selve boksen, og div bånd fra søstrene grene, og klistremerker kjøpt på nille. Tekst og tall er jeg ikke sikker på hvor er kjøpt.

Lokket på boksa 

Siden av boksa

Inni en liten "overraskelse" 

Et hjerte

Pynta med sølvperler og bånd med snøkrystaller på


Litt detaljer Fra lokket. Brukt dies med snøkrystaller, ulike blomster, små blå bjeller og bling. Sist men ikke minst, har jeg brukt stickles Diamond på blomster og dies. 


Håper dette falt i smak. Kommer flere innlegg når datamaskinen er fiksa ;-)

Ha en god søndag i det nye året :-D