torsdag 26. januar 2017

Utfordring #bruk stensil

God morgen! 

Da er januar snart over, og det er min tur til å prøve å inspirere dere til å være med på Papirlosjen sin utfordring #bruk stensil


Dere har noen få dager igjen, og så utrolig mange måter en kan løse oppgaven på. Så hiv dere med!

Kortet jeg vil vise i dag er et avlangt kort med et flott motiv, henta fra Kort & Godt sitt utklippsark "utklipp barn". (stansa ut med dies fra Kort & Godt ""kvadrater med søm")Jeg valgte ut motivet først, så starta jeg på bakgrunnen. Jeg brukte mønsterark fra Kort & Godt, som jeg la Tim Holtz sin stensil laced stensil cracle,som jeg spraya med mica powder (rust, pink) og primary elements (ginger flower).

Pynten er chipboard fra Wycinanka, som jeg har embossa med "aged ivory",så litt div blomster, og sommerfugler som jeg har laga i papirleire, med litt stickles og stempelsverte. Har ellers brukt osteklut, og bazzill i kraft og licorice.






Takk for at DU stakk innom bloggen min i dag!


torsdag 5. januar 2017

Ny utfordring hos Papirlosjen #stensil

Goood morgen!

Ny utfordring hos Papirlosjen i dag, og den er veldig spennende syns jeg. #Stensil. Så mye forskjellig en kan gjøre med det. Så håper mange vil være med på denne.

Dt-ene har vært så heldig å bli sponsa av Kort & Godt og Wycinanka, og det er noen av deres produkter jeg har brukt på mitt inspirasjonsbidrag denne gangen.

Jeg har valgt å bruke stensil med embossingpulver, og det er en relativ ny verden for meg. Men det er jo bare så utrolig gøy! 








Dette har jeg brukt: