søndag 18. mars 2018

Papir og dies fra Scrapomania

Hei!
Jeg har vært så heldig å få leke meg med en dies fra Amy design, og en papirblokk fra StudioLights som ble sponset av den fantastiske sponsoren vår Scrapomania! 





Det er en dies med utallige muligheter! Og i dag har jeg lekt meg med ulike teknikker. 


Den første er et helt enkelt kort der jeg har stansa ut diesen to ganger, en i sort, og en i oransj, og forskjøvet den ene litt slikt at det ble en fin 3d-effekt. Hvit brukte jeg som en kontrast.


*
*

Det andre kortet er et forholdsvis enkelt kort det også. Men her har jeg embossa hele diesen i sort, og limt den på et mønsterark. som kontrast tok jeg litt stickles "paprika" i noen av detaljene. 


*
*


Den neste er også embossa, men her har jeg embossa mellomrommene i diesen, så det ble et omvendt trykk, og med et litt annet uttrykk. også her har jeg tatt litt stickles "paprika" som noen detaljer. 

*
*


Nr 4 er et kort der jeg har brukt ulike mønsterark. Har brukt hele 5 ulike mønsterark på dette kortet. Og se hvor godt de passer sammen! Har delt diesen i to, og brukt to ulike ark til den. I tillegg har jeg brukt noe chipboard, embossa i blå og grønn, splitbinders, og ulike tannhjul. kantene er rufset og sverta med Distress- vintage photo. ord fra Tim Holtz idea-ology sticker book - big chat.Den store blomsten ble siste finish. 

*
*

Kort nr 5 er et kort der jeg bare har brukt litt av diesen, kun bilen. men jeg har brukt deler av diesen som stensil til sirklene. I tillegg har jeg brukt stempel fra StudioLight (studio light basic, og studio light industrial 2.0). Piler i chipboard, og ord fra Tim Holtz idea-ology sticker book - big chat.

*
*

Det siste kortet jeg har laga er et i litt mer mixed media stil. Jeg lagde et rammekort av sort bazzill, og tok et lag Finnabair art extravagance texture paste - graphite, og hadde litt voks på (Finnabair art alchemy antique brilliance - lucky Emerald)
Jeg brukte bilen og en liten del av øvre delen av diesen, og dekte dem med et lag med rust paste. I tillegg brukte jeg litt tannhjul, kjetting og ord fra Tim Holtz idea-ology sticker book - big chat.




Da har jeg vist frem 6 ulike kort med den flotte diesen og de røffe papirene. Jeg har brukt noenlunde det samme formatet på alle kortene, og jeg kunne selvfølgelig ha brukt diesen og papirene i andre settinger og formater også. Men jeg prøvde å få frem ulike bruksområder på en og samme dies. Så håper dere har fått litt inspirasjon av meg i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar